Çelik Villa

Çelik Villa İmalatında kullanılan taşıyıcı sistemler galvanizli çelik malzemeden yapılmaktadır. Kutu profil ve U&C Bükme Profillerinin kullanıldığı prefabrik hafif çelik evlerdir. 

Çelik villa projelerimizde gelvenizli çelik kullanılması maksimum 7 metre uzun açıklıkları kolonsuz geçmemize olanak sağlamaktadır. Bu, çağdaş tasarımlar ve şık evler üretmemize ve inşa etmemize olanak tanır.

Çelik villa projelerimizde oluşturduğumuz kompozit döşeme sayesinde hafif çelik prefabrik villalarda yaşanan esneme ve sesi duymayacaksınız. Yani üst kata çıktığınızda yerde esneme ve sarsılma hissi yaşamazsınız. Çelik Villalar depreme karşı oldukça dayanıklıdır.

Faydaları:
Çelik doğası gereği sünek bir yapıya sahiptir. Basınç iletimi açısından üstün yetenek sağlar. Yani şiddetli bir deprem olduğunda zemine gelen basıncı kolaylıkla iletir ve betonarme ile karşılaştırıldığında hafifliği nedeniyle yüksek dayanım gösterir.
Çelik villa projelerinde taşıyıcı sistem fabrika ortamında hazırlanmaktadır. Betonarme sistemlerde sıklıkla karşılaşılan kalıp ve beton hataları gibi ölçü hataları ile karşılaşmazsınız.

Hafif Çelik Yapı Villaları cıvatalı, özel vida, perçinveya bulon sistemdir. Fabrika ortamında hassas bir şekilde üretilen Villanın montajı çok hızlı bir şekilde yapılmaktadır.
Çelik villa projelerimizde çoğunlukla radye temel sistemi kullanıyoruz. Bu sistem, arazide kazı gereksinimlerini gerektirmekle birlikte, çok fazla hafriyat işlerine ihtiyaç duymadan binayı yerleştirmemize olanak tanır.

Pek çok avantaja sahip olan hafif çelik villa projeleri, hayalinizdeki villayı çok kısa sürede inşa etmenize olanak sağlar. Tasarımı şık, depreme dayanıklılığı yüksek, kalite ve konforu bir arada sunan çelik villa projeleri ile hayalinizi gerçekleştirebilirsiniz.